Tomàtiga de ramellet. Pagesos i cuiners

Tomàtiga de ramellet. Pagesos i cuiners

Tomàtiga de ramellet. Pagesos i cuiners

Tomàtiga de Ramellet. Pagesos i cuiners és una iniciativa d’Agromallorca, ja que no s’entén Agromallorca sense la seva emblemàtica tomàtiga de ramellet. El producte estrella i més representatiu de la nostra gastronomia. Però la tomàtiga de ramellet va més enllà. És un símbol de la nostra història, la nostra cultura i la nostra manera de fer. No s’entén un mallorquí que no mengi tomàtiga de ramellet! Al tan popular pa amb oli, a mil receptes… La tomàtiga de ramellet té infinites aplicacions a la cuina mallorquina i infinites maneres de consumir-la.

Amb el llibre Tomàtiga de Ramellet. Pagesos i cuiners ens tornarem a enamorar de la tomàtiga de ramellet, si és que qualque pic hem deixat d’estar-hi! Redescobrirem aquesta vella amiga i ens sorprendrem amb tantes receptes inimaginables. Volem omplir de color i sabor els vostres plats! L’objectiu és posar en valor aquesta varietat de tomàtiga. Una varietat tan nostra, tan viva i plena de cultura mediterrània. Volem recordar qui som alhora que ens obrim al món per descobrir-nos. Quina millor manera de fer-ho que a travès del menjar! Unim pagesos i cuiners en un procés que comença al camp i acaba a la vostra taula.

Agromallorca vos ho posa fàcil: amb la compra de tres productes de la nostra botiga online, rebreu d’obsequi aquest llibre. Així podreu practicar les receptes dels millors autors. Vos sorprendreu de tot el que es pot cuinar amb tomàtiga de ramellet!