ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL SOPAR SOLIDARI TATU PROJECT- AGROMALLORCA

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL SOPAR SOLIDARI TATU PROJECT- AGROMALLORCA

Una nit plena de solidaritat, gastronomia i producte local per donar suport a la ONG Tatu Project Dimarts 2 d’agost a la plaça de Selva

Ahir vespre va tenir lloc el sopar solidari que cada any AGROMALLORCA organitza a favor de Tatu Project, una organització sense ànim de lucre que facilita un desenvolupament equitatiu i sostenible per a la comunitat rural de Msitu Wa Tembo i Londoto en el nord de Tanzània. L’acte va ser un èxit d’assistència de públic i col·laboradors, més de 300 persones van concórrer a la plaça de Selva i tastar els arrossos que en Kike Martí d’Arrozame va preparar amb productes de Mallorca.  

La Pandèmia va obligar a suspendre l’acte solidari els dos darrers anys, però finalment ahir es va poder realitzar amb un públic amb moltes ganes de participar en aquest projecte sense ànim de lucre que AGROMALLORCA apadrina des de fa anys de la mà de Jaume Pou i Isabel Vicens. Entre el públic es trobaren representants d’institucions i associacions de Mallorca, socis de Tatu Project i tots els col·laboradors sense els quals no s’hagués pogut dur a terme l’acte.

Organitzadors del sopar

Durant la vetllada, a més de gaudir de les sis paelles gegants de l’equip d’Arrozame i de l’espectacle del Màgic Cloquell, es va fer una rifa de regals que inclouen massatges, sopars i dinars a restaurants, lots de productes… i fins i tot un cap de setmana a l’agroturisme Sa Vinyota.

Patrocinà Arrozame i col·laboraren Bar Can Pereó, Forn Sa Plaça, Perruqueria Blanc, Tramuntana Fisio, Banana’s, Cas Sereno, Farmacia Frau Lladó, Karretània, Bayer, restaurant Formentera, Sa Vinyota, Som Pagesos, Sa Tafona de Caimari, Emare, Rocio Albrol, Cas Frasquet, Il Forno, Dos Perellons, Casa Gutier, Agroquímica Balear, Moai Beach Club, Ultima Hora i Diari de Mallorca.

Jaume Pou, alma matter de TATU PROJECT, durant la vetl·lada