El valor de mantenir les tradicions

El valor de mantenir les tradicions

El valor de mantenir les tradicions

Des de l’any de la seva fundació el 1964, Agromallorca sempre ha posat en valor la família, la tradició i la sostenibilitat. Aquests han estat els pilars sobre els quals hem anant construint un producte local de gran qualitat i respectuós amb el nostre entorn natural. El valor de mantenir les tradicions lliga amb el nostre objectiu: aconseguir un producte de la terra elaborat amb dedicació i amb cura del medi ambient. Aplicant els nostres principis de localitat, qualitat, tradició, família, sostenibilitat, estima, dedicació y respecte. Així obtenim com a resultat un producte 100 % natural, sense conservants, sense colorants, sense additius ni gluten. És a dir, un producte, en definitiva, excepcional. Per això, els nostres productes han estat reconeguts amb el segell d’Agricultura Ecològica.

LA NOSTRA FILOSOFIA

La filosofia d’Agromallorca sobre el valor de mantenir les nostres tradicions es veu reflectida a les nostres pràctiques i comença amb la sembra. Per això, seguim els cicles naturals de l’agricultura, realitzem la recol·lecció cuidant la integritat del producte, sotmetem els nostres aliments a un estricte control de qualitat i evitem intermediaris que puguin restar qualitat i afegir preu als nostres productes. Volem que els nostres productes arribin a la teva taula essent una garantia de qualitat i naturalitat.

ELS EXCEDENTS

Un dels problemes més acusats del sector agrari són els excedents. Aquest problema provoca pèrdues molt quantioses de productes que, en realitat, estan en perfectes condicions. A Agromallorca estem molt compromesos amb la producció i consum responsable d’aliments, per això, tenim tota una col·lecció de productes elaborats amb aquests excedents, que, per descomptat, també han superat els nostres controls de qualitats. Elaborem, per exemple, tomàtiga de ramellet per untar, confitura de temporada, suc, gaspatxo, ketchup, etc.

Aquells excedents que no poden arribar a la cadena de producció, comercialització i consum, tornen a la terra en forma d’abonament i aliment per a les llavors.

Així ens ho varen ensenyar els nostres avantpassats i així ho ensenyem nosaltres al nostres successors. El respecte per la família, la qualitat, la terra i el producte són la nostra garantia.