DEL CAMP A LA NOSTRA TAULA

Del camp a la nostra taula

DEL CAMP A LA NOSTRA TAULA

Del camp a la nostra taula, els aliments que consumim passen per un procés de sis etapes: origen, transformació, conservació, distribució i consum. És molt important per tal de preservar la seva qualitat que aquestes etapes es duguin a terme amb la màxima cura i respecte. A més, s’intentarà tant com es pugui escurçar aquesta cadena amb l’objectiu de garantir la frescor dels aliments i conservar, així, les seves propietats, de les quals parlem sempre al nostre bloc.

ORIGEN

L’origen dels productes d’Agromallorca no pot ser més proper. Tots els nostres productes estan cultivats a Mallorca i, part d’ells, a més, de manera ecològica. Així, donem suport al nostre camp i als nostres productes locals. Aquesta ha estat sempre la nostra filosofia des de que la fundació d’Agromallorca, l’any 1960.

TRANSFORMACIÓ

Pel que fa a la transformació dels aliments, aquells que ens segueixen ja sabran que a Agromallorca tenim dos tipus de productes: els productes fabricats i els productes frescs. Lògicament, els productes frescs no són sotmesos a cap tipus de transformació. Conserven íntegrament la seva forma, color, característiques, propietats, frescor i qualitat. Pel que fa als productes fabricats, s’elaboren de manera totalment natural, sense additius i sense ser sotmesos a processos invasius que puguin afectar les seves propietats naturals.

CONSERVACIÓ

La conservació tant dels productes fabricats com dels aliments frescs es du a terme a les nostres instal·lacions, preparades amb la darrera tecnologia en termes de temperatura, humitat i qualitat ambiental amb l’objectiu de garantir la seva frescor fins el darrer moment.

DISTRIBUCIÓ

L’etapa de la distribució és una de les més importants per a Agromallorca. Els nostres productes són locals i quilòmetre zero no tan sols perquè donem suport al camp mallorquí, als nostres pagesos i als nostres productes, sinó també perquè sabem que una matèria primera que no ha hagut de recórrer llargues distàncies és més fresca, més saludable i presenta una millor qualitat de forma i estructura.

CONSUM

D’aquesta manera arriben els productes d’Agromallorca del camp a la nostra taula i aquesta és, precisament, la garantia que Agromallorca ofereix als seus clients i consumidors. Productes locals de quilòmetre zero, cultivats i elaborats de manera 100 % natural i ecològica, respectant al màxim el nostre entorn natural.