COL·LABORACIONS SOLIDÀRIES

Col·laboracions solidàries

COL·LABORACIONS SOLIDÀRIES

Agromallorca fa entrega de producte local a Creu Roja Illes Balears, Fundació Natzaret i SOS Mamás

Durant el passat mes de febrer, Agromallorca ha realitzat diferents col·laboracions solidàries a través de donacions de producte local a tres grans associacions solidàries de Mallorca: Creu Roja Illes Balears, Fundació Natzaret i SOS Mamás. La primera d’elles, Creu Roja Illes Balears, compta amb una llarga trajectòria a les nostres illes donant suport als grups socials més vulnerables (gent gran, discapacitats, dones, etc.). A més, atén emergències de distinta índole. Així, cobreix, moltes i variades àrees socials. Aquestes van des de la formació de joves i adults fins a la conservació del medi ambient. També passa per salut, pobresa o immigració, entre d’altres.

La donació solidària d’Agromallorca va consistir en un paquet de producte local valorat en 18.000 €. Es va concretar en Pa amb Oli amb All, Tomàtiga de Ramellet Ratllada, Gaspatxo i Tast de Llimona i Cúrcuma. En total, 2.600 unitats de producte local de qualitat.

Entre les col·laboracions solidàries, es va comptar, també, amb la Fundació Natzaret, per la seva banda, du més de vuitanta anys donant acollida a nins i nines de famílies que no poden satisfer les seves necessitats. A través de l’educació integral, l’atenció individualitzada i la implicació dels professionals, donen resposta a una realitat molt angoixant per les mares i pares.

Agromallorca va voler contribuir amb la donació d’un paquet de producte local valorat en 2.000 €. Es componia de 460 unitats de Pa amb Oli amb All, 400 unitats de Tomàtiga Ratllada i Tast de Llimona i Cúrcuma.

En darrer lloc, però no menys important, Agromallorca va voler col·laborar amb l’Associació SOS Mamás. Fundada per dues infermeres, compta ja amb tot un equip de voluntaris.Desinteressadament, ajuden a famílies necessitades amb articles de primera necessitat.

SOLIDARITAT I PRODUCTE LOCAL

Ha estat un plaer i un modest honor col·laborar amb aquestes associacions, de les quals podem aprendre molt, i demostrar, així, que el concepte de proximitat no és tan sols una etiqueta. Agromallorca ho aplica a una realitat social amb la qual se sent profundament compromesa i, per això, vol agrair la confiança d’aquestes associacions en el producte local i també la seva tasca solidària tan necessària. Un pic més, la qualitat d’Agromallorca i el seu producte fresc i local es transformen en una realitat visible.