BENEFICIS DE LES TARONGES

Beneficis de les taronges

BENEFICIS DE LES TARONGES

Ara és temporada de taronges! Les seves propietats naturals per combatre determinades malalties encara són molt necessàries en aquesta època de l’any. Sobretot si són 100% naturals com les taronges d’Agromallorca! Ja sabeu que als nostres cultius practiquem l’agricultura saludable; així, potenciem al màxim els beneficis de les taronges. Veiem quins són!

BENEFICIS

Existeixen quatre grans beneficis per a la salut que ens aporten les taronges:

Ens ajuden a combatre els refredats: no és un tòpic! La gran quantitat de vitamina C que contenen les taronges és la nostra gran aliada per millorar els seus símptomes.

Contribueix a una millor absorció del ferro: de nou la vitamina C juga un paper molt important en la nostra salut, ja que ens ajuda a absorbir millor i més ràpidament el ferro dels aliments; especialment, els d’origen animal.

Podem prevenir malalties cardiovascular: la implicació de la vitamina C en el procés de síntesi i oxidació del colesterol pot contribuir de manera positiva en favor del que coneixem com a colesterol bo.

Millor la circulació: les taronges contenen una substància de la família dels flavonoides que es diu hesperidina, la principal funció de la qual es protegir els capil·lars, les varius i les hemorroides.

ALTRES PROPIETATS

Tot i que la vitamina C és, sense cap mena de dubte, la gran protagonista de les propietats de les taronges, aquesta fruita està plena de grans contribucions a la salut humana. Així, apart de la C, també conté vitamines B i A, que participen en la maduració dels glòbuls vermells i mantenen una bona visió, respectivament.

A més, contenen minerals, fibra, àcids orgànics i flavonoides. Aquests nutrients són necessaris per la salut del sistema nerviós i digestiu i amb propietats desinfectants i antioxidants.

GARANTIA AGROMALLORCA

Ja veieu que consumir taronges és una garantia de salut i benestar per al nostre organisme, però si voleu aprofitar al màxim els beneficis de les taronges, trieu sempre qualitat i naturalitat. Dos aspectes dels quals Agromallorca en sap molt! Els cultius de les nostres finques, pioneres en reconvertir l’agricultura integrada en ecològica, són la millor garantia d’un producte 100% natural que manté tots els seus nutrients.

Visiteu el nostre web per conèixer més productes frescs Agromallorca!