MÉS DE 50 ANYS FENT HISTÒRIA

Més de 50 anys fent història

MÉS DE 50 ANYS FENT HISTÒRIA

Agromallorca duu més de 50 anys fent història. L’any 1964, es va fundar una petita empresa productora que venia els seus productes arreu de Mallorca. Amb constància i esforç, tres generacions més tard, aquella petita empresa familiar es va convertir en Agromallorca. Avui en dia és una de les empreses més importants del sector hortofructícola de les Illes Balears.

Agromallorca, després de més de 50 anys fent història, mai ha perdut el seu caràcter familiar. Aquest tret mai ha impedit la seva capacitat d’expansió. La base d’Agromallorca és la formació i la preparació. El seu objectiu és cobrir les necessitats dels consumidors de la millor manera possible.

A Agromallorca cuidem fins el darrer detall dels procés d’elaboració. Des de la sembra fins que el producte arriba al consumidor. I per aconseguir-ho, disposem d’una àmplia extensió d’hivernacles, arbres fruiters i planters. A més de les millors instal·lacions i equipaments. Però el que ens fa sentir més orgullosos és l’equip humà format per més de 140 treballadors. Ens donen valor com a empresa i ens recorden els nostres orígens: la terra de Mallorca.

És precisament el nostre respecte i estima per la terra el que ens ha conduit a desenvolupar una agricultura sana, productiva i rentable. La nostra agricultura està basada en un mètode mediambientalment sostenible. Però no ens aturarem aquí! Cada dia fem feina de valent per desenvolupar nous productes i noves tècniques ecològiques. Sabem que això ens situarà en l’escala més alta dels estàndards de qualitat.

Fes clic aquí per conèixer millor la nostra empresa.