ISABEL VICENS AL CLUB DIARIO DE MALLORCA

Isabel Vicens al Club Diario de Mallorca

ISABEL VICENS AL CLUB DIARIO DE MALLORCA

Aquest dimarts dia 18 de maig, destaquem la participaci贸 d’Isabel Vicens al Club Diario de Mallorca. Ho ha fet en qualitat de gerent d’Agromallorca. El debat ha girat envers el futur del sector Agro a Mallorca. L’acte ha estat moderat per Felip Munar, comunicador especialitzat en tem脿tica relacionada amb el camp mallorqu铆. A m茅s, ha contat tamb茅 amb les participacions del Director General d鈥橝gricultura del Govern de les Illes Balears, Fernando Fern谩ndez, el president d鈥橝saja-Balears, Joan Company, i el gerent d’Uni贸 de Pagesos de Mallorca, Sebasti脿 Ordinas.

OBJECTIU DE L’ACTE

L’objectiu d’aquest encontre ha estat posar sobre la taula de debat els aspectes m茅s rellevants del m贸n agr铆cola a Mallorca. Aquests aspectes s贸n referits tant a l鈥檃ctualitat com al futur. A m茅s, s’han donat diferent perspectives que mostren distints punts de vista envers aquesta tem脿tica. Tots ells molt interessants i a tenir en compte. Per la seva part, Isabel Vicens ha exposat el clar posicionament d’Agromallorca en l鈥檃posta del producte local i de proximitat. Tamb茅 pel que fa a la capacitaci贸 i formaci贸 del factor hum脿. I, com no podia ser d’una altra manera, per l鈥檃poderament de la dona en el sector primari. Tots aquests s贸n temes que de sempre han preocupat a Agromallorca. De fet, ja fa anys que treballem en aquesta orientaci贸.

L’acte, a m茅s, ha comptat amb la destacada participaci贸 del reputat xef Joan Roca, de El Celler de Can Roca. La seva intervenci贸 s’ha dut a terme per videoconfer猫ncia. El xef ha refermat el seu comprom铆s i el de El Celler de Can Roca en l’煤s de productes de km0 a la cuina. S’ha mostrat sempre en defensa del producte local. Tan sols el producte de proximitat garanteix la seva frescura, qualitat i conservaci贸 de les seves propietats.

El debat ha estat tot un 猫xit d’assist猫ncia, seguiment i difusi贸. Desitgem que a partir d’aqu铆 s’obri una finestra de conscienciaci贸 i esperan莽a per treballar en favor del producte local i natural tots plegats.

Podeu veure m茅s informaci贸 d’Isabel Vicens al Club Diario de Mallorca al seu web.