ISABEL VICENS AL CLUB DIARIO DE MALLORCA

Isabel Vicens al Club Diario de Mallorca

ISABEL VICENS AL CLUB DIARIO DE MALLORCA

Aquest dimarts dia 18 de maig, destaquem la participació d’Isabel Vicens al Club Diario de Mallorca. Ho ha fet en qualitat de gerent d’Agromallorca. El debat ha girat envers el futur del sector Agro a Mallorca. L’acte ha estat moderat per Felip Munar, comunicador especialitzat en temàtica relacionada amb el camp mallorquí. A més, ha contat també amb les participacions del Director General d’Agricultura del Govern de les Illes Balears, Fernando Fernández, el president d’Asaja-Balears, Joan Company, i el gerent d’Unió de Pagesos de Mallorca, Sebastià Ordinas.

OBJECTIU DE L’ACTE

L’objectiu d’aquest encontre ha estat posar sobre la taula de debat els aspectes més rellevants del món agrícola a Mallorca. Aquests aspectes són referits tant a l’actualitat com al futur. A més, s’han donat diferent perspectives que mostren distints punts de vista envers aquesta temàtica. Tots ells molt interessants i a tenir en compte. Per la seva part, Isabel Vicens ha exposat el clar posicionament d’Agromallorca en l’aposta del producte local i de proximitat. També pel que fa a la capacitació i formació del factor humà. I, com no podia ser d’una altra manera, per l’apoderament de la dona en el sector primari. Tots aquests són temes que de sempre han preocupat a Agromallorca. De fet, ja fa anys que treballem en aquesta orientació.

L’acte, a més, ha comptat amb la destacada participació del reputat xef Joan Roca, de El Celler de Can Roca. La seva intervenció s’ha dut a terme per videoconferència. El xef ha refermat el seu compromís i el de El Celler de Can Roca en l’ús de productes de km0 a la cuina. S’ha mostrat sempre en defensa del producte local. Tan sols el producte de proximitat garanteix la seva frescura, qualitat i conservació de les seves propietats.

El debat ha estat tot un èxit d’assistència, seguiment i difusió. Desitgem que a partir d’aquí s’obri una finestra de conscienciació i esperança per treballar en favor del producte local i natural tots plegats.

Podeu veure més informació d’Isabel Vicens al Club Diario de Mallorca al seu web.