AGROMALLORCA ÉS SALUT!

Agromallorca és salut

AGROMALLORCA ÉS SALUT!

A Agromallorca ens preocupa la teva salut. Per això, els nostres productes són 100% naturals. Els productes frescs són el resultat d’una agricultura ecològica certificada. Aquesta agricultura està basada en mètodes respectuosos amb el nostre entorn natural. Els productes elaborats no contenen cap additiu ni colorants ni conservants. Agromallorca és salut! És l’autèntica Dieta Mediterrània.

La Dieta Mediterrània es caracteritza per una gran varietat d’aliments. A més, el seu origen ha de ser local. A l’hora de consumir-los, es combinen de manera equilibrada i responen al calendari de temporada. Això garanteix la seva frescor. Així, podem aprofitar al màxim els innumerables beneficis que tenen per a la nostra salut. Aquests beneficis ocupen un ampli espectre. Van des de l’aportació de vitamines, minerals, fibra i proteïnes fins a l’energia necessària, a més amb unes aromes i uns sabors insuperables.

Els productes d’Agromallorca, tant frescs com elaborats, són protagonistes a la Dieta Mediterrània, ja que molts d’ells estan basats en la tomàtiga de ramellet, el producte per excel·lència i la peça clau que ens aporta totes les propietats nutricionals esmentades. Amb ell s’elaboren altres productes, com el Pa amb Oli, el Suc de Tomàtiga o el Gaspatxo que aporten gran varietat i completen una dieta saludable i plena de sabor.

Les fruites i verdures d’Agromallorca són el resultat dels conreus ecològics que respecten el moment òptim de maduració de cada aliment, conservant totes les seves propietats naturals, el seu sabor i la seva qualitat.

Visiteu la nostra botiga online per comprar còmodament des de casa els productes Agromallorca. Agromallorca és salut!