Agromallorca, una gran família

La família Agromallorca

Agromallorca, una gran família

Per a Isabel Vicens, els 180 treballadors és el recurs més valuós d’Agromallorca

Ens agrada referir-nos a Agromallorca com una gran família, però no penseu que és una cosa casual, és que realment Agromallorca és una família! De fet i per ser més precisos, estem parlant de 180 famílies! Ni més ni manco! 180 històries, 180 realitats que fan possible la feina d’Agromallorca.

Des dels pagesos que conreen la terra fins als tècnics que supervisen els processos a la fàbrica passant pels triadors que seleccionen les millors peces i el personal de gestió i administració. La gran família d’Agromallorca està formada per experts, tècnics, enginyers, economistes… grans professionals, en definitiva. A Agromallora, a més, apostem sempre per una constant formació dels nostres treballadors. És el que ens manté a l’avantguarda del nostre sector.

Aquests professionals que formen part de la gran família d’Agromallorca aporten el seu coneixement i experiència i és precisament gràcies a ells que el producte local mallorquí és una realitat viva. Perquè ells cuiden amb estima i coneixement la nostra terra, elaboren amb cura i experiència els nostres productes i garanteixen amb professionalitat i seriositat que aquests productes arribin a les nostres llars amb la màxima qualitat.

Per això Agromallorca és una família, una gran família! I quan treballem els nostres productes pensem amb la teva família com si també fos la nostra. Per això ens apliquem al màxim. La mateixa qualitat que volem pels nostres la volem també pels teus. Així com voldríem que arribessin els productes a casa nostra els fem arribar a ca teva. La mateixa estima que tu hi poses quan cuines pels teus estimats és la que posem nosaltres quan sembrem la primera llavor. Tan sols així es pot aconseguir un producte de qualitat, fresc i de proximitat com el que ofereix Agromallorca.