Agromallorca més solidària

Agromallorca més solidària

Agromallorca més solidària

S’ha fet entrega de 4.000 kg de tomàtiga de ramellet a entitats socials de Mallorca

A Agromallorca creiem en el producte local i solidari. En la seva proximitat i assequibilitat. El producte local ha de ser de qualitat, però també hem de fer possible que arribi a tothom. Sobretot a aquells que més ajuda necessiten. A Mallorca són moltes les associacions que cada dia fan feina per millorar la situació d’aquestes famílies. Nosaltres, com sempre, ens hem sumat a la seva lluita per fer la nostra particular aportació. No tan sols no volem mirar cap a un altre costat, sinó que és un acte de responsabilitat col·laborar amb aquestes persones i que més i més famílies puguin gaudir del producte de Mallorca cada dia. L’Agromallorca més solidària no descansa mai!

Per això, aquests darrers dies hem dut a terme una sèrie d’entregues de producte local a diferents associacions: Amadip Esment, Creu Roja, Fundació Natzaret, Banc d’Aliments, Avaso, Associació Zaqueo, Casal Solidari i Inca Viva. Vuit en total que s’han endut un volum de 3.978 kg de tomàtiga de ramellet entre totes.

Ja sabeu que la tomàtiga de ramellet és el producte emblemàtic d’Agromallorca. Hem volgut que fos el protagonista d’aquestes entregues precisament per aquest motiu i perquè és un producte que pot perdurar molt de temps i té moltes aplicacions culinàries. Des d’un sofregit fins a una confitura, passant, com no, pel pa amb oli de tota la vida, la tomàtiga de ramellet és un producte molt nostre i molt aprofitable. Sabem de ben cert que aquestes associacions sabran com treure el millor profit d’aquestes entregues solidàries que no tenen altre fi que mostrar el costat de l’Agromallorca més solidària contribuint amb el nostre granet d’arena a millorar el nostre entorn.

Agromallorca més solidària: detall de les donacions

Banc d’Aliments _ 1.300 kg
Fundació Natzaret _ 1.000 kg
Amadip Esment _ 900 kg
Casal Solidari _ 210 kg
Avaso _ 200 kg
Inca Viva _ 200 kg
Creu Roja _ 150 kg
Associació Zaqueo _ 18 kg