AGROMALLORCA HA REBUT L’ACCÈSSIT A LA FORMACIÓ I OCUPACIÓ ALS VI PREMIS PYME DE L’ANY

AGROMALLORCA HA REBUT L’ACCÈSSIT A LA FORMACIÓ I OCUPACIÓ ALS VI PREMIS PYME DE L’ANY

Un reconeixement a la feina i esforç de les petites i mitjanes empreses que dona anualment l’associació PYME a cinc empreses de Balears, que enguany ha tingut més de setanta candidatures.

Avui ha tingut lloc l’entrega dels premis Pyme de l’Any a la Cambra de Comerç de Mallorca. Agromallorca ha rebut per segon any consecutiu aquest reconeixement en un acte presentat pel president de la Cambra, Eduardo Soriano. L’acte ha estat organitzat juntament per la Cambra de Comerç,  la Cámara de Comercio de España, el Banco Santander i la col·laboració de Última Hora..

Els premis han estat lliurats per Carmen Planas, presidenta de CAEB, Paula Serra i Celia Torrebadella, directora territorial en Balears del Banc Santander, totes tres membres del jurat; Paula Serra, presidenta de UH-Grup Serra i Jesús Jurado, Secretari autonòmic de sectors productius del Govern de les Illes Balears.

Agromallorca ha rebut el premi a la Formació i Ocupació, segon paraules del president de la Cambra, Sr. Soriano “pel seu esforç constant a la formació dels seus treballadors i l’ocupació que genera amb més de 220 llocs de feina”.

La gerent d’Agromallorca, Isabel Vicens, ha recuit el reconeixement expressant el seu agraïment als organitzadors dels premis Pyme de l’Any pel seu suport a les empreses de Mallorca, als seus treballadors i sobretot als consumidors finals. “Els nostres treballadors són la nostra família, són el motor de l’empresa; els donam formació contínua, tenim un conveni d’igualtat, a més dels crèdits i microcrèdits que aportem per ajudar-los a prosperar i créixer“, ha explicat Isabel Vicens, “però sobretot vull donar les gràcies als consumidors que trien els productes locals per damunt d’altres amb els que no podem competir en preu, però sí en qualitat“.

Agromallorca es una de les empreses més importants del sector agroalimentari,  compromesa amb el medi ambient i el creixement sostenible de l’economia de Mallorca. Així mateix, forma part del programa Formació Dual del SOIB, ajudant a reequilibrar la cadena de valor de les illes i contribuint a la seva millora.